VVWoudenberg MO10-1
VVWoudenberg MO10-1 J. van Holland

Mooie dag voor meiden/vrouwenvoetbal Woudenberg

6 september 2020 om 13:40 Voetbal Deel je nieuws

Zaterdag 5 september was een mooie dag voor het meiden/vrouwenvoetbal bij VV Woudenberg. Vooral ook omdat de nieuwe MO10 de eerste wedstrijd speelden. Het plezier was goed te zien, veel betrokken en enthousiaste ouders en opa’s en oma’s langs de lijn.

De tegenstander voetbalde al wat langer en dat was te zien. De meiden konden helaas niet winnen, maar het was zeer leuk om naar te kijken.

Op veld 2 speelde tegelijkertijd de MO15. Na een sterk seizoen vorig jaar in de MO13, zijn de tegenstanders wel een maatje groter. Maar dat maakt voor de meiden niet uit. Na vorige week al een sterke overwinning op JSV Nieuwegein, was vandaag Renswoude MO15-1 de klos. Hoewel dit team een klasse hoger is ingedeeld, had Woudenberg het betere voetbal en wisten ze een 2-0 achterstand keurig om te buigen in een verdiende 6-4 overwinning.

’s Middags won VR1 ook haar eerste bekerwedstrijd. Een goede overwinning. De doelstelling voor dit seizoen is namelijk om het kampioenschap binnen te halen. Vorig jaar gooide corona roet in het eten, maar dit seizoen is het team gretig om het weer te laten zien.

De VR30+ is ook weer gestart met de wekelijkse training en heeft op 25 september haar eerste speelavond.

Wedstrijdbespreking MO10
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie