Jeroen Peters (links), trainer van Woudenberg.
Jeroen Peters (links), trainer van Woudenberg. VV Woudenberg

Woudenberg bij vlagen overlopen

26 oktober 2019 om 20:35 Voetbal

WOUDENBERG Uit bij Zuidvogels heeft Woudenberg zich geen illusies kunnen maken. De formatie van trainer Jeroen Peters keek na een kwartier al tegen een 2-0 achterstand aan, de voorbode van een 6-0 nederlaag. ,,Dit was onze slechtste partij van dit seizoen."

Die conclusie trekt Peters na een moeizame middag. Woudenberg kon niet beschikken over Jeffrey de Witte (bovenbeenblessure) en Nick de Greef (geschorst). Met hun absentie leverden de Woudenbergers simpelweg te veel kwaliteit in. Met name achterin was het puzzelen voor Peters. Joey Kooij werd een linie naar achteren gehaald, jeugdspeler Jari van Egdom debuteerde daarom in de spits.

,,Na het eerste kwartier was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Sterker, het is eigenlijk nooit een wedstrijd geweest. We werden bij vlagen overlopen", aldus Peters. Dat laatste baart hem wel zorgen. ,,Het werd 6-0, daar was niets geflatteerds aan. Los van de uitslag moeten we er wel voor zorgen dat we elke week weerbaar zijn. We waren tegen Zuidvogels veruit de onderliggende partij."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie