Afbeelding
Gemeente Woudenberg

Burgemeester Cnossen wordt opnieuw beëdigd

22 februari 2018 om 14:19 lokaal

WOUDENBERG In de buitengewone raadsvergadering van woensdag 7 maart zal burgemeester Titia Cnossen opnieuw worden beëdigd als burgemeester van Woudenberg. Deze beëdiging volgt op de herbenoeming bij Koninklijk Besluit van 21 december.

Op 8 maart loopt de benoemingstermijn van zes jaar van burgemeester Cnossen af. Op aanbeveling van de gemeenteraad is de burgemeester met ingang van diezelfde datum herbenoemd. Deze herbenoeming geldt voor een periode van zes jaar. In een buitengewone raadsvergadering zal de burgemeester door de Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht,  Willibrord van Beek voor deze nieuwe termijn worden beëdigd.

Deze buitengewone raadsvergadering vindt plaats op 7 maart om 20.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. De vergadering is openbaar. De inwoners zijn van harte welkom om de vergadering bij te wonen. Belangstellenden worden gevraagd om 19.45 uur in de raadszaal aanwezig te zijn. Na afloop van de vergadering is er gelegenheid burgemeester Cnossen te feliciteren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie