Logo TV 't Schilt
Logo TV 't Schilt Erik Hilhorst

TV ’t Schilt lanceert nieuwe site

7 augustus 2019 om 19:16 Tennis Deel je nieuws

De Woudenbergse tennis- en padelvereniging ’t Schilt heeft haar website grondig vernieuwd. Het was tijd voor een nieuw visitekaartje van de club, licht voorzitter Eldert de Weijer toe. 

,,Aangezien we in Woudenberg sinds vorig jaar padelbanen hebben en het interieur van het clubhuis bovendien vernieuwd is, kon de site niet achterblijven.''

Volgens projectleider Edward Meijers voldoet de website nu aan alle eisen van de moderne tijd. ,,Volledig met de integratie van Facebook en Instagram, een mooi podium voor sponsoren en een prominente button voor nieuwe leden om lid te worden. En ook met de mobiele telefoon is de site nu perfect te gebruiken.”  

Via de website kunnen leden inloggen en voortaan online de beschikbaarheid van de banen checken of bijvoorbeeld vrijwilligersklussen eenvoudig inplannen. Ook kunnen de leden via de site bijvoorbeeld de administratie van de bardiensten bijhouden.

Voorzitter De Weijer is ,,zeer tevreden'' met het resultaat. ,,De nieuwe website weerspiegelt de open en gezellige sfeer van 't Schilt. En je ziet meteen wat we allemaal organiseren. De site laat zien wie we zijn en waarom we trots zijn op onze club. En ik hoop dat nieuwe leden en geïnteresseerde sponsoren die de site bezoeken, meteen denken 'daar wil ik bij horen'.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie