p de foto (van links naar rechts): Mevrouw Alice Bossema, mevrouw Annelies Veldhuizen, mevrouw Annie Robbertsen, burgemeester Titia Cnossen en de heer Harry van Rossen.
p de foto (van links naar rechts): Mevrouw Alice Bossema, mevrouw Annelies Veldhuizen, mevrouw Annie Robbertsen, burgemeester Titia Cnossen en de heer Harry van Rossen. Gemeente Woudenberg

Lintjesregen in Woudenberg: Vier Koninklijke Onderscheidingen

26 april 2019 om 13:00 lokaal

WOUDENBERG Vier inwoners van Woudenberg ontvingen tijdens de traditionele lintjesregen op vrijdag 26 april een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Titia Cnossen. Zij reikte de lintjes uit namens Koning Willem-Alexander.  ,,Vier Woudenbergers met ieder hun eigen verhaal. Ik ben trots op zoveel mensen in Woudenberg die zich actief inzetten voor de samenleving. Dat mag gewaardeerd en gezien worden", aldus burgemeester Cnossen.

Harry van Rossen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is al meer dan twintig jaar actief als koster voor de Rooms-Katholieke Parochie H. Catharina. Daarnaast is hij voorzitter van het Luchtmacht Mannenkoor. Maar dat is nog niet alles. Sinds 1994 is hij vrijwilliger bij Scouting Scherpenzeel. Hij vervulde hier verschillende rollen. Anderen omschrijven hem als een uitstekende mediator die vaak wel een oplossing weet te vinden. Hij is betrokken en wat er ook moet gebeuren, hij is van de partij.

Alice Bossema werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij is al bijna veertig jaar actief als vrijwilliger bij PKN gemeente De Voorhof. In al die jaren vervulde zij daar verschillende taken. Anderen omschrijven haar als iemand met een warme en betrokken persoonlijkheid. Voor haar is niets te veel om haar medemens de helpende hand te bieden.

Annelies Veldhuizen-Methorst werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ook zij is al jaren actief als vrijwilliger bij PKN gemeente De Voorhof. Vooral voor praktische zaken en ondersteuning bent u bij haar aan het juiste adres. Naast het vele werk voor De Voorhof is zij al meer dan twintig jaar vrijwilliger bij de Buurtbus De Glind. Ook is zij tien jaar lang secretaris geweest van Vrouwenvereniging De Passage.

Annie Robbertsen werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij is al jarenlang een van de gezichten van de Stichting Oud Woudenberg. Zij zet zich met hart en ziel in om het verleden van Woudenberg zichtbaar en tastbaar te maken. Ook speelt zij een actieve rol in de organisatie van Open Monumentendag, die eens in de drie jaar plaatsvindt in Woudenberg. Dit jaar is zij 25 jaar vrijwilliger bij de Stichting Behoud Oude Werktuigen (BOW). In 2001 richtte zij samen met mevrouw Wittenberg de Woudenbergse Vlegelmutsen op: een groep vrouwen die het oude ambacht rogge dorsen met een dorsstok of vlegel in ere willen houden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie