,,Bij LAVIE helpen we jou om een bruiloftsoutfit te vinden waar jij je lekker in voelt.''
,,Bij LAVIE helpen we jou om een bruiloftsoutfit te vinden waar jij je lekker in voelt.'' LAVIE

Bruiloftsoutfits die je daarna ook nog draagt

18 september 2023 om 09:00 Zakelijk

WOUDENBERG Iemand in je omgeving gaat trouwen en je bent uitgenodigd als daggast of op het feest. Leuk, maar wat trek je aan? Bij LAVIE helpen we jou om een bruiloftsoutfit te vinden waar jij je lekker in voelt. Een betaalbare outfit die bij je past én die je na de bruiloft ook nog eens aan kunt trekken. Misschien is er een bepaalde dresscode of kleurthema? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een simpel detail als een riempje of sjaaltje in de juiste kleur kan al heel verrassend uitpakken!

Bij LAVIE kun je alle kanten op. Je vindt er nette jurken, maar ook mooie blazers, jumpsuits en elegante broekpakken. Van gerenommeerde merken als Studio Anneloes, Summum, Fabienne Chapot en &CO Woman. Eigenaresse Titia: ,,Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Feestelijk betekent namelijk voor iedereen wat anders. Jurken worden nog steeds veel gedragen op bruiloften, maar ben jij een ‘broekenmens’, dan voel je je niet prettig in een jurk. Dan kun je beter voor een mooi broekpak gaan.”

KLEUR ,,We merken dat veel mensen een bruiloftsoutfit willen die ze daarna ook nog kunnen dragen”, vervolgt Titia haar verhaal. ,,Hier houden we zoveel mogelijk rekening mee. Denk aan een mooie blazer, maar dan met een shirt eronder dat je later nog op een spijkerbroek kunt dragen. Of aan een jumpsuit die je er met de juiste accessoires heel feestelijk uit laat zien. Persoonlijk ben ik wel fan van kleur op een bruiloft, Dit hoeven geen uitgesproken felle kleuren te zijn, zachte tinten zijn net zo mooi.”

EERLIJK ADVIES Bij LAVIE ben je verzekerd van een goed en eerlijk kledingadvies. Alle stylistes die er werken zijn namelijk opgeleid op het gebied van personal styling. Ze kijken onder andere naar iemands lengte, haarkleur en figuur om tot een persoonlijk advies te komen. Titia: ,,Weet je niet goed wat je wilt, dan zoeken onze stylistes verschillende setjes voor je op waarna er gepast kan worden. We komen ook graag met verrassende combinaties, waar de klant in eerste instantie zelf niet aan gedacht zou hebben. Staat iets niet, dan zeggen we dat ook eerlijk en gaan we verder zoeken. Samen komen we er altijd uit, zodat jij straks straalt op de dag van de bruiloft!”

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van je bruiloftsoutfit? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Woudenberg. Ons team staat hier klaar om samen met jou de perfecte outfit voor die komende bruiloft te vinden. Kijk voor meer informatie op www.lavie.nu
LAVIE - Dorpsstraat 32 Woudenberg, 033-7200075

Dit artikel verscheen eerder in de Trouwbijlage

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie