Vakvrouwen van LAVIE.
Vakvrouwen van LAVIE. La Vie

Sterke vrouwen en eerlijk en persoonlijk kledingadvies

20 april 2023 om 08:18 Zakelijk

WOUDENBERG Als je binnen loopt bij LAVIE in Woudenberg kun je zeker zijn van een goed en eerlijk advies. Alle stylistes die bij LAVIE werken hebben namelijk een opleiding gevolgd op het gebied van personal styling. Eigenaresse Titia van Kesteren heeft hier bewust voor gekozen.

,,Uiteindelijk wil iemand zelfverzekerd met leuke nieuwe kleding de winkel weer uitlopen. En dát is precies waar wij heel goed bij kunnen helpen. Onze stylistes kijken bij binnenkomst al naar iemands lengte, haarkleur en figuur om zo tot een goed en persoonlijk kledingadvies te komen.”

EERLIJK ADVIES ,,Een eerste scan levert vaak al de juiste kleurtint op”, vervolgt Titia haar verhaal. ,,Daarbinnen gaan wij op zoek naar de juiste mix. Soms komen er klanten binnen die iets leuks hebben gezien bij iemand anders, maar wat hun zelf minder goed staat. Wij zeggen dat dan eerlijk en laten zien welke kleuren beter bij die klant passen. Dit heeft o.a. te maken met je haar- en huidskleur. Er zijn ook klanten die helemaal niet weten wat ze willen. Wij vragen dan of het voor een speciale gelegenheid is en zoeken vervolgens verschillende setjes uit de collectie om te passen. Hierbij komen we ook graag met verrassende combinaties, waar de klant in eerste instantie niet zelf aan gedacht zou hebben. Als iets niet goed staat, zeggen we dat eerlijk en gaan we verder zoeken naar de perfecte combinatie.”

STERKE VROUWEN Bij LAVIE vind je een grote kledingcollectie met meer dan 15 mooie merken, waaronder Studio Anneloes, Fabienne Chapot, Summum, Red Button en Geisha. Ook vind je er riemen, tassen en schoenen om je nieuwe look helemaal mee af te kunnen stylen. Titia is trots op haar team, dat bestaat uit acht sterke vrouwen die middenin het leven staan. ,,Het zijn verschillende types die elkaar goed aanvullen. Ze vinden het leuk om andere vrouwen te laten shinen. Persoonlijk, met aandacht en zonder gedoe. Ze staan dichtbij de klanten, we hebben dan ook veel vaste klanten uit de regio. Dat zegt wel iets, toch?”

SHOP THE LOOK Op de webshop van LAVIE kunnen klanten op ieder moment van de dag terecht voor inspiratie en de nieuwste collecties. Titia: ,,We hebben die persoonlijke touch vanuit de winkel echt vertaald naar onze webshop. Zo staan onze eigen dames model, zijn wij telefonisch bereikbaar voor advies en kun je de complete looks die de modellen dragen online shoppen. Maar je kunt natuurlijk ook altijd naar de winkel komen als je online iets leuks gezien hebt!”

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.lavie.nu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie