Afbeelding
ESSO

Filmopnames voor kerstcommercial bij Esso Voskuilen in Woudenberg

3 december 2020 om 14:39 Winkels

WOUDENBERG Bij Esso Voskuilen aan de Randweg in Woudenberg is in de nacht van woensdag op donderdag een landelijke kerstcommercial van een bekend frisdrankmerk opgenomen. Rond 22.00 uur, net na sluitingstijd, gingen de filmopnames van start. Rond 5.00 uur in de ochtend werd er afgerond. 

,,We werden vorige week door een filmproductiemaatschappij benaderd met de vraag of ze bij ons een tv-commercial voor een frisdrankmerk konden opnemen’’, vertelt Cees van Ommeren, eigenaar van Esso Voskuilen. ,,Met een crew van vijftien man zijn ze de hele nacht bezig geweest met de voorbereidingen en de opnames zelf, waarbij ook een grote kersttruck werd gebruikt.’’ Ook in de shop werden opnames gemaakt. ,,De kerstman kocht binnen bij ons een blikje frisdrank.’’ Om welk frisdrankmerk het gaat, is nog een verrassing. 

Van Ommeren was zelf de hele nacht bij de opnames aanwezig. Hij is zeer te spreken over hoe de crew te werk ging. ,,Het was heel professioneel allemaal. Dit was erg leuk om mee te maken.’’ De commercial is vanaf volgende week te zien op televisie. 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie