‘Dienend leiderschap en passie’

21 jan 2022, 17:07 Politiek
Gemeente Woudenberg
,,Dankbaar en vereerd’’, was de eerste reactie van Magda Jansen (33) op haar voordracht voor burgemeester van Woudenberg.
,,Dankbaar en vereerd’’, was de eerste reactie van Magda Jansen (33) op haar voordracht voor burgemeester van Woudenberg.

WOUDENBERG ‘Dienend leiderschap. Niet om zelf voorop te staan, maar om anderen te laten floreren.’ Met trots en passie treedt de kersverse nieuwe burgemeester van Woudenberg, Magda Jansen-van Harten, aan in het ambt waarin zij dinsdagmiddag met het afleggen van de eed door Commissaris van de Koning Hans Oosters werd geïnstalleerd.  

,,Dankbaar en vereerd’’, was de eerste reactie van Magda Jansen (33) op haar voordracht voor burgemeester van Woudenberg. ,,En sprakeloos’’, onthulde CDA-er Michel Hardeman, voorzitter van de vertrouwenscommissie, tijdens de vanwege de coronamaatregelen sobere installatiebijeenkomst in sportcentrum De Camp. 

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.