Afbeelding
Foto Truckjunkie

Verlichting voor je vrachtwagen kopen? Dat doe je bij Truckjunkie

21 december 2023 om 09:37 Partnercontent

Er zijn veel soorten verlichting voor vrachtwagens. Sommige zijn nodig en andere zijn voor de sier. Je kunt lampen hebben aan de voor-, achter- en zijkant van je vrachtwagen, maar ook binnen in je cabine. Maar waar vind je al deze verlichting? Bij Truckjunkie, natuurlijk! In dit artikel nemen we een exclusief kijkje in het aanbod van lampen op Truckjunkie.nl.

Welke lampen vind je bij Truckjunkie?

Bij Truckjunkie kun je kiezen uit een breed assortiment, waaronder:

  • Dubbelbranders;
  • Breedtelampen;
  • LED-lampen;
  • Verstralers;
  • Mistlampen;
  • Achterlichten;
  • Toplichten.

Welke verlichting moet je op je vrachtwagen hebben?

In veel landen moet je je vrachtwagen verplicht uitrusten met bepaalde soorten verlichting. Dit betekent dat je vrachtwagen in ieder geval koplampen, achterlichten, remlichten, richtingaanwijzers, verlichting voor de kentekenplaat, zijmarkeringslichten, mistlampen en een derde remlicht moet hebben. Deze eisen verschillen wel per land of regio en voor bepaalde type vrachtwagens zijn er zelfs extra regels. Als je met je vrachtwagen door Europa rijdt, is het daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de verlichtingsregels in alle landen die je bezoekt.

Waarom verlichting kopen bij Truckjunkie?

Truckjunkie is dé plek voor al je vrachtwagenverlichting. Deze online winkel heeft merklampen, universele verlichting en biedt daarna ook allerlei accessoires voor je vrachtwagen, zoals een luchthoorn, geurhanger of spatlap. Wil je dat je vrachtwagen ook in het donker opvalt bij je medeweggebruikers? Neem dan een kijkje in de webshop van Truckjunkie!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie