Afbeelding
Foto: Freepik

Extra sfeer in de tuin met een buitenkleed

12 oktober 2023 om 12:30 Partnercontent

Het is een verschijnsel dat steeds meer in populariteit toeneemt: een buitenkleed in de tuin. Met deze laatste trend wordt het gebruikelijk om een vloerkleed buiten neer te leggen, om zo nog meer sfeer en gemoedelijkheid te creëren. Naast dat het prettig aanvoelt aan je voeten, doet het ook wonderen voor je stemming. Steeds meer mensen willen de natuur buiten verbinden met de knusheid van binnen in huis. Grote openslaande glazen deuren zijn hierbij niet langer voldoende. Ook wanneer je buiten bent, wil je deze knusheid ervaren. Door het plaatsen van een buitenkleed maak je buiten net zo stijlvol als binnen. Welke kleden zijn hiervoor echter geschikt en hoe creëer je de gewenste look?

Hoogwaardig materiaal voor buitenkleden
Bij Floorpassion wordt geheel op deze nieuwe trend ingehaakt. Je vindt hier buitenvloerkleden die zijn vervaardigd met hoogwaardig materiaal van polyester. Dit polypropyleen kenmerkt zich door onverwoestbaar garen en is daardoor uitermate geschikt voor het maken van vloerkleden voor buiten. Je kunt rekenen op materiaal dat slijtvast is en tevens zijn kleuren behoudt. Daarnaast is het vlekbestendig, waardoor het lang mooi en in uitstekende conditie blijft. Bovendien neemt het niet tot nauwelijks vocht op, waardoor je het buitenkleed uiterst weerbestendig is. Je kunt het gewoon buiten laten liggen en hebt er nauwelijks omkijken naar. Het is dan ook niet nodig om het vloerkleed telkens opnieuw naar binnen te verplaatsen.

Uitstraling met een buitenkleed
Met een buitenkleed kun je elke gewenste uitstraling realiseren in je tuin. Het buitenkleed is bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden, waardoor het op verschillende manieren kan worden toegepast. Zo kun je het buitenkleed plaatsen onder tuin- of loungemeubelen, of in een open ruimte op een stenen vloer worden geplaatst. Je kunt het neerleggen op een balkon, een terras of achter in de tuin. Het vormt hiermee een warme en kleurrijke aankleding voor elke buitenomgeving. Het buitenkleed is in diverse fraaie uitvoeringen verkrijgbaar bij Floorpassion en ook kun je zelf bepalen welke kleuren er in het vloerkleed moet zijn verwerkt. Het geeft stijl en sfeer aan elke zitgelegenheid in de tuin of op het balkon, waardoor je kunt genieten van zachte grond onder je voeten en comfort.

Aanbod in buitenvloerkleden
Bij Floorpassion vind je een ruim assortiment aan vloerkleden, waaronder eveneens een groot aanbod aan buitenkleden. Een buitenkleed is in verschillende stijlen verkrijgbaar, zodat elke woonstijl wel een passend vloerkleed biedt. Voor werkelijk design kun je terecht bij deze vloerkledengigant. Ga voor de look van een sisal vloerkleed of kies een vintage buitenkleed met een mix aan vrolijke kleuren. Je kunt zelf eenvoudig een vloerkleed voor buiten uitkiezen door te selecteren op vorm, kleur en materiaal. Voor een knus en comfortabele woonstijl in de buitenlucht kies je voor vloerkleed in de tuin of op het balkon. Met het juiste onderhoud is het buitenkleed een lang leven geschonken en blijft het in uitstekende conditie. Kies voor buitenkleden van optimale kwaliteit en verleng je wooncomfort naar buiten in de tuin.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie