Afbeelding
Foto: Shutterstock

Voordelen van een tweedehands Volkswagen Crafter

Partnercontent

Iedereen die als zzp’er in de bouw, industrie of elektronicawereld actief is, heeft eigenlijk een goede transportbus nodig om gereedschap en materialen te kunnen vervoeren als er een project of klus op de agenda staat. De vraag die dan opkomt, is natuurlijk: welke bedrijfsbus is voor mij een goede keuze? Moet ik gaan voor een nieuwe bestelwagen of bus, of is het slimmer om een occasion, zoals een Volkswagen Crafter tweedehands van DUTCH Vans, aan te schaffen. Er zijn sterke argumenten om te kiezen voor een gebruikte bedrijfsbus, zoals een Volkswagen Crafter tweedehands. In dit artikel kun je lezen wat de meerwaarde is van een gebruikte bestelbus kopen. En dan specifiek een mooie Volkswagen Crafter.

Een Volkswagen Crafter heeft een indrukwekkende belaadbaarheid

Wat gebruikers van Volkswagen Crafters noemen als grootste voordeel van deze bedrijfsbus, is de enorme laadruimte van een Volkswagen Crafter tweedehands. Binnen zijn eigen specifieke klasse is de Volkswagen Crafter de bestelbus die de meest laadruimte te bieden heeft. En dat is uitermate prettig als je voor je werk veel spullen, materialen, apparatuur en gereedschap moet vervoeren. In een Volkswagen Crafter kun je dus veel opbergen, wat deze bus tot een geliefd model maakt. De breedte bij de schuifdeur is 1.311 mm, terwijl de laadruimte hoogte 2.196 mm bedraagt. In de Crafter zit ook nog een handige en praktisch eenvoudig bruikbare laadvloer.

Aantrekkelijk aan een Volkswagen Crafter tweedehands van DUTCH Vans is verder dat de zijwanden van deze bestelbus voorgeboorde gaten hebben, waardoor de binnenkant snel en gemakkelijk voorzien kan worden van extra planken en stellages. Zo gebruik je alle facetten die een bedrijfsbus of bestelwagen te bieden heeft optimaal!

Een uiterst comfortabele cabine, ook voor langere ritten

Naast veel laadruimte is het natuurlijk ook belangrijk dat een bestelwagen een ruime en comfortabele cabine heeft. De Volkswagen Crafter heeft zo’n cabine. Deze biedt plek aan drie personen en is dan ook ruim opgezet. De heerlijk zittende leren stoelen zijn een puur genot om mee te maken. Ze zijn verwarmbaar voor koude winterdagen en eenvoudig te verstellen. Daarbij is ook het stuur van een Volkswagen Crafter voorzien van een lederen laag, zodat je handen tijdens het rijden lekker warm blijven en je lekker veel grip hebt.

Een technische geavanceerde, innovatieve bus

De Volkswagen Crafter onderscheidt zich ook op technisch en technologisch vlak van andere bestelbussen. De boordcomputer van deze bus heeft ruim 15 zeer moderne assistentiesystemen, die je onderweg bij van alles helpen, zoals een Trailer Assist, een Parkeerassistent en een handige adaptieve cruisecontrol.

De voordelen van een tweedehands voertuig die ook voor een Volkswagen Crafter geleden

Nog los van zojuist genoemde kwaliteitskenmerken van een Volkswagen Crafter, profiteer je als bestuurder van dit type bestelwagen van de pluspunten die occasions in het algemeen te bieden hebben. Zo is een gebruikte Volkswagen Crafter natuurlijk veel voordeliger in de aanschaf dan een nieuwe bestelbus. Dit komt doordat de vaak stevige afschrijvingskosten in de eerste jaren van gebruik niet door jou betaald hoeven te worden. Dus tel uit je winst!

Verder is het fijne aan een gebruikte bestelbus dat je zelf kunt bepalen waar je het voertuig in onderhoud doet. Anders dan bij nieuwkoop ben je bij een tweedehands Volkswagen Crafter niet verplicht om de bus bij een merkdealer in onderhoud te doen. Dit zorgt ervoor dat je flexibeler bent en het onderhoud voordeliger kunt uitvoeren.

Bekijk nu alle specificaties van de Volkswagen Crafter

Waar wacht je nog op? Bezoek nu de website van een betrouwbare autodealer en bekijk alle exacte specificaties van deze prachtige bestelbus. Bij vragen neem je natuurlijk contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder om dé perfecte occasion te vinden voor jouw bedrijf!

advertentie