Open Avond bij Harmoniegezelschap Fidelio

28 april 2022 om 22:27 Overig Deel je nieuws

Op Maandagavond 9 mei opent Fidelio haar deuren voor iedereen die graag kennis wil maken met muziek en met Fidelio. De open avond is in de vorm van een vrije inloop, toegankelijk voor jong en oud. Per instrument is er een kraampje, waar informatie over het desbetreffende instrument te verkrijgen is en de mogelijkheid tot het bespelen van het instrument. De volgende instrumenten worden aangeboden: klarinet, trompet, hoorn, bariton, bas, trombone, dwarsfluit, saxofoon en slagwerk. Tevens is er de mogelijkheid tot het volgen van blokfluitles bij Fidelio. Op deze avond kunt u meer informatie hierover verkrijgen.

Leren muziek maken is niet alleen iets voor jongeren, maar ook op latere leeftijd is het mogelijk om te leren te musiceren. Bij Fidelio zijn veel muzikanten begonnen op latere leeftijd en zij hebben daar nog elke week veel plezier. Loopt u al jaren rond met het idee om te leren musiceren, kom dan vrijblijvend langs. Bij Fidelio krijgt iedereen, jong en oud, 2 gratis proeflessen om een beter idee te krijgen van een bepaald instrument. 

We heten u graag van harte welkom op maandag avond 9 mei tussen 18:30 en 20:00 uur in de Harmonie, Bosrand 17a te Woudenberg. Voor vragen of meer informatie ledenwerving@fideliowoudenberg.nl.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie