Afbeelding
Cultuurhuis Woudenberg

Voorjaarsmarkt Hip & Handgemaakt in het Cultuurhuis

23 maart 2022 om 07:15 Overig

WOUDENBERG Na het succes van de Wintermarkt organiseert Hip & Handgemaakt op vrijdag 8 april een gezellige Voorjaarsmarkt in het Cultuurhuis, dé huiskamer van Woudenberg. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 17.00 uur genieten van alle creativiteit van de mensen van Hip & Handgemaakt die hier de gelegenheid hebben om hun unieke producten te laten zien en te verkopen.

Zo zijn de breisters en hakers weer druk bezig geweest met het maken van truitjes, shawls, sokken, knuffels, pannenlappen en kussens. Van stof zijn er speelgoedbeesten, tassen en schattige joggingbroekjes voor de kleintjes. Nieuw zijn ook de kookzakken, waarin het eten voor lange tijd kan worden warm gehouden. Van keramiek zijn er leuke schaaltjes, hangers en huisjes, allemaal prachtig geglazuurd. Sieraden zijn er ook volop, zowel van kralen als van gerecycled materiaal zoals rubberen binnenbanden en lege koffiecupjes. Sinds kort is er een nieuwe aanvulling op het assortiment in de vorm van gegraveerde glazen; u kunt zelf aangeven wat u op een glas geschreven wilt hebben. Zoals altijd zijn er kaarten voor elke gelegenheid en ontbreekt ook de jam niet. Er zijn weer voldoende potten gemaakt in diverse heerlijke smaken.                                                                                                          

Omdat Pasen alweer in aantocht is, is een gedeelte van de winkel in het Cultuurhuis in paassfeer, met konijnen, kippen, gehaakte eieren, eierwarmers, slingers en hangers. Altijd leuk op een paastafel of om in een hazelaartak te hangen.

Wil je even rustig rondkijken? De winkel is elke dag open tijdens de openingstijden van het Cultuurhuis. Dagelijks van 9.00-17.00 uur, dinsdag- en vrijdagavond tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00-12.30 uur.

Graag tot ziens op 8 april vanaf 10.00 uur op onze gezellige markt. De toegang is uiteraard gratis.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie