De workshop voor kinderen is bij Joke Marcus in ervaren handen.
De workshop voor kinderen is bij Joke Marcus in ervaren handen. Martijna Kuiper

Donderdag 21 september: workshop Zing & Swing voor kinderen

15 september 2023 om 15:40 Evenementen

WOUDENBERG Wat is er nou leuker dan zingen en swingen door kinderen? Daarom organiseert het Cultuurhuis op donderdag 21 september een Alles Kidz-workshop waar kinderen vanaf 6 jaar dit naar hartenlust kunnen doen.

Heerlijk samen liedjes zingen en erbij bewegen onder de enthousiasmerende leiding van dirigent Joke Marcus. Dat is de insteek van de Alles Kids-workshop. Aan het eind van deze  workshop is er een kort optreden voor familie, vriendjes en bekenden. Met Joke Marcus het het Cultuurhuis naar eigen zeggen een hele goeie in huis. Zij is als kind begonnen met orgel spelen en ze heeft gezongen in een kinderkoor. Muziek is altijd haar passie geweest, evenals dansen en toneelspelen. 

Spoorkoor op stoom 

Marcus heeft veel les gegeven aan volwassenen en kinderen. Toen ze twintig jaar geleden bij ‘Gemengde Noten’ ging zingen, was ze zo enthousiast dat ze een opleiding tot koordirigent en later ook podiumpresentatie is gaan volgen. Momenteel leidt ze drie koren waaronder ‘Spoorkoor op Stoom’ in Woudenberg. Voor de Alles Kidz-workshop zijn alle ingrediënten dus aanwezig voor een gezellige leerzame zing- en swingmiddag. 

Extra informatie

De workshop vindt plaats in het Huiskamercafé van het Cultuurhuis. Tijd: 15.30-17.00 uur. Deelname € 3,00 p.p. Leeftijd vanaf 6 jaar. Aanmelden vooraf via: info@cultuurhuiswoudenberg.nl of via de infobalie in het Cultuurhuis. Locatie: Cultuurhuis Woudenberg, Dorpsstraat 40. www.cultuurhuiswoudenberg.nl

Job van der Mark
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie