Afbeelding
Cultuurhuis Woudenberg

Lunchworkshop Sinaasappelmarmelade maken

26 januari 2023 om 10:20 Activiteiten

WOUDENBERG Op woensdag 1 februari is de Lunchworkshop Sinaasappelmarmelade maken’ in de Huiskamer van Cultuurhuis Woudenberg. Bij deze activiteit komt gezellig actief bezig zijn samen met lekker lunchen.

De heerlijke marmelade van Cees de jam-maker is inmiddels populair binnen en buiten Woudenberg. Geeft jam-maker Cees zijn geheim van de sinaasappelmarmelade prijs in deze workshop? Neem alvast pen en papier mee. Tijdens de lunch wordt een heerlijk oranje soepje geserveerd met sandwiches. ,,De marmeladeworkshop kun je ‘s ochtends om 10.30 uur volgen met daarna de lunch om 12.30 uur. Of je begint om 12.30 uur met de lunch en volgt daarna om 13.30 uur de workshop. Of je komt alleen voor de workshop of de lunch. Er zijn dus allerlei opties mogelijk. Meld je vooraf wel even aan voor één van de opties bij de balie van het Cultuurhuis of via: info@cultuurhuis woudenberg.nl.’’

Praktisch: Tijden workshop: 10.30 uur én 13.30 uur, lunch 12.30 uur. Deelname: € 10 voor workshop en lunch, € 4,00 alleen workshop, € 6,00 alleen lunch. Locatie: Cultuurhuis Woudenberg, Dorpsstraat 40. Info: www.cultuurhuiswoudenberg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie