Arjan Linschooten.
Arjan Linschooten. Mieke Westerink
Baandichtbij.nl

BDUmedia zoekt Accountmanager New Business

23 mei 2022 om 15:13 Economie

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL BDUmedia is sinds de oprichting dé partij die het lokale nieuws brengt in de regio. Een van de bekendste uitingen, de Barneveldse Krant, zag zelfs in 1871 al het levenslicht. Vanwege het vertrek van een collega is de uitgever op zoek naar een Accountmanager New Business. Kom jij ook bij de nieuwsfamilie?

Het bereik van de vele nieuwsmerken van BDUmedia geeft ondernemers, gemeentes en instanties de mogelijkheid om lokaal bereik te creëren. Bijvoorbeeld met een advertentie in de krant, online adverteren, via een branded content campagne of met video, want ‘beeld’ krijgt binnen BDUmedia een steeds prominentere rol, naast de succesvolle en veelgelezen papieren uitingen.

JE ROL Business Development Manager Arjan Linschooten: ,,Als Accountmanager New Business ga je deel uitmaken van ons nieuwe en enthousiaste team Productspecialisten. Binnen dat team ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitbouw van onze branded content én video proposities in jouw eigen regio’s Barneveld en Ede. Hiervoor breng je zelfstandig de markt in kaart en bezoek je zowel bestaande als nieuwe relaties en adviseer je hen over onze strategische samenwerkingsvormen.”

Arjan over zijn eigen ervaringen: ,,Toen ik bijna twee jaar geleden zelf hier kwam werken, voelde dat al snel als een warm bad. Natuurlijk ervaar je altijd wel die tijdsdruk en een zekere hectiek. Maar dat is nu eenmaal ‘part of the deal’ binnen de wereld van de media. Toch blijft iedereen altijd behulpzaam en zetten we samen de schouders onder dit unieke werk. Het voelt als een familie.”

Het is hard werken in deze tak van sport, maar er is ook absoluut ruimte voor plezier”, vervolgt Arjan: ,,Daarnaast kun je binnen dit unieke bedrijf je ei kwijt binnen je eigen ‘toko’. Er is volop ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Je kunt de vleugels uitslaan. Dat is het voordeel van een grote uitgever met veel mooie producten als offline/online adverteren, branded content, B2B-uitgaven, videoadvertenties, eenmalige specials, display bannering.”

Lees de volledige vacaturetekst op de website: www.bdumedia.nl (Contact, Werken bij BDUmedia).

Interesse? Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Arjan Linschooten. T: 06-51429257. Of solliciteer direct door je motivatie en cv te sturen naar werken@bdu.nl, t.a.v. Arjan.

Interesse? Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Arjan Linschooten. T: 06-51429257. Of solliciteer direct door je motivatie en cv te sturen naar werken@bdu.nl, t.a.v. Arjan.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie