Afbeelding
Gemeente Woudenberg

Sluiting vaccinatielocatie Woudenberg verlengd tot 1 februari

30 december 2021 om 13:58 Corona

WOUDENBERG Half december heeft de GGDrU de dichtbijlocaties, waaronder ook vaccinatielocatie Woudenberg, tijdelijk gesloten om zich te kunnen richten op de (versnelde) boostercampagne. Deze sluiting wordt verlengd tot 1 februari 2022.  

,,We kunnen de dichtbijlocaties nog niet openen omdat gespecialiseerde functies als arts en prikker, schaars zijn. Daarom moeten we deze medewerkers zo efficiënt én effectief mogelijk inzetten, zodat we die grote aantallen prikken per dag kunnen blijven zetten. De grote locaties zijn hier het meest geschikt voor’’, aldus GGDrU.

,,We zijn inmiddels flink op stoom met de boostercampagne. Op dit moment zetten we ongeveer 20.000 boosterprikken per dag. Onze medewerkers werken ontzettend hard om iedereen zo snel mogelijk een boosterprik te kunnen geven. We waarderen de hulp van collega’s uit onder andere ziekenhuizen, gemeenten en de Veiligheidsregio enorm. We begrijpen dat deze verlenging voor sommige inwoners een teleurstelling is. Op het moment dat er ruimte is om de dichtbijlocaties eerder te openen, doen wij dit natuurlijk meteen, omdat we zo drempelverlagend mogelijk voor onze inwoners willen zijn.’’

,,Onze grote locaties liggen centraal in de provincie en zijn goed bereikbaar, vaak ook met het openbaar vervoer. Wij hopen dat inwoners die slecht ter been zijn, of geen vervoer hebben, een beroep kunnen doen op hun omgeving voor het rijden naar de locatie. Iedereen die al een afspraak heeft staan op een kleine locatie, daar wordt contact mee opgenomen. Op de grote locaties kunnen inwoners ook terecht voor een 1e of 2e prik. Voor de boosterprik en de 2e prik is áltijd een afspraak nodig.’’

Meer weten over de boosterprik? Hier Boosterprik: wanneer mag ik? vindt u informatie over de geboortejaren, partner/begeleider, voorwaarden, vaccins, boosterprik in het buitenland, de QR-code en nog veel meer. Met uw DigiD kunt u online?een vaccinatieafspraak maken voor uw boosterprik of tweede prik via?planjeprik.nl. Plant u liever telefonisch een afspraak of heeft u vragen? Ons callcenter is bereikbaar op 030 -630 54 00. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie