Stuivenberg Tuinmachines Rieko en Hanneke
Stuivenberg Tuinmachines Rieko en Hanneke Rinus van Denderen

Zie jij wat in zitmaaiers en motormaaiers?

2 april 2024 om 12:42 Baan Dichtbij

WOUDENBERG Stuivenberg Tuinmachines is al 55 jaar het betrouwbare adres voor goed en prettig gereedschap voor tuin, park en landschap. In al die jaren is Stuivenberg Tuinmachines uitgegroeid tot een professionele partner voor particulieren, hoveniers, retailers, landgoedeigenaren en bijvoorbeeld volkstuinverenigingen. Van snoeischaar tot zitmaaier. Wegens het vertrek van een medewerker is er plek voor een enthousiaste monteur.

Stuivenberg Tuinmachines is gelegen aan de westelijke zijde van Woudenberg. Aan de rand van het dorp langs de ‘Woudenbergse Grift’. Het pand is ruim en van alle gemakken voorzien. Het bedrijf beschikt over een showroom en een eigen werkplaats. Of je nu hobbymatig of als professional gebruik maakt van tuingereedschap of tuinmachines (geen verhuur), hier ben je gewoon aan het goede adres.

VACATURE ,,Wij zijn op dit moment op zoek naar een monteur (4-takt). Jij repareert en onderhoudt vooral zitmaaiers en motormaaiers. Mooi zou zijn als je een werktuigbouwkundige achtergrond en affiniteit met elektronica en mechaniek hebt. Maar je kunt het vak ook al doende bij ons leren. Verder ben je in bezit van rijbewijs B (BE is een pre) en heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je komt namelijk ook rechtstreeks in contact met klanten. Af en toe werk je op locatie.”

AFWISSELEND Accugereedschappen zijn niet meer weg te denken in deze ‘groene’ branche, merken ze bij Stuivenberg. Hanneke: ,,Daar is steeds meer vraag naar. Wij beschikken over een ruim assortiment accugereedschappen, waaronder accuzitmaaiers en loopmaaiers. Deze vragen natuurlijk ook op zijn tijd om onderhoud en reparatie. Werkzaamheden die jij als monteur ook gaat doen. Daarnaast hou jij je, samen met je collega, bezig met de installatie van robotmaaiers. Mogelijk mag je in de toekomst bijspringen in de showroom. Kortom, als monteur heb je hier bij ons een leuke afwisselende job. Het ene moment sta je te sleutelen, het andere moment sta je straks een klant te woord. De persoonlijke omgang met elkaar en met onze vele vaste klanten is informeel. Wij kennen ze allemaal. Dat schept een band.”

Heb je interesse? Voor meer informatie kun je bellen met Hanneke Stuivenberg: 033-2866226. ,,Als je ons eerst beter wil leren kennen kan je altijd een dag meelopen. Gewoon doen. Je bent welkom.”

Wil je graag solliciteren? Fijn! Stuur dan je gemotiveerde sollicitatie met cv naar: Stuivenberg Tuinmachines v.o.f., Griftdijk 28, 3931 MC Woudenberg. Of via e-mail: hanneke@stuivenbergtuinmachines.nl  
www.stuivenbergtuinmachines.nl

Stuivenberg Tuinmachines Rieko en Hanneke
Stuivenberg Tuinmachines Rieko en Hanneke
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie