Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien.
Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Chip Yuen

Circus Snor op Camping De Heigraaf: ‘We kunnen eindelijk weer gaan toeren’

10 augustus 2022 om 10:06 Activiteiten

WOUDENBERG Deze zomer staat Circus Snor op donderdag 11 augustus van om 11.00 en 16.00 uur op Camping de Heigraaf in Woudenberg met de nieuwe voorstelling ‘Chapeau!’, een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa.  Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt twee uur. 

Circus Snor reist door Nederland met een circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. Zo kun je naar een voorstelling in het bos, op een geitenboerderij, in een fruittuin, op een fort of bij een gezellige camping.

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show. Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van tent. Daarnaast is Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman. ,,Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. Hoewel het alternatieve workshopprogramma van afgelopen twee zomers ons in circussferen heeft gehouden, kan het niet op tegen een echte show in de circustent. We zijn dus blij dat we iedereen weer mogen verwelkomen en kunnen ondanks de gezonde spanning niet wachten om weer op pad te gaan.”

Circus Snor-fan Xavier (7 jaar): ,,Al een paar jaar gaan we in de zomer naar Circus Snor. Ik kijk er elke keer naar uit. Ieder jaar is het weer supergrappig. In de pauze probeer ik de trucjes zelf te doen, dat lukt niet altijd. Als je wilt, krijg je ook een snor.” Circus Snor-fan Maxime (9 jaar): ,,Vaak ga ik met vriendinnen naar Circus Snor in de zomervakantie. Ik vind het knap hoe ze in de touwen alle oefeningen doen. Ik vind het ook heel leuk dat er suikerspinnen zijn en je zelf trucjes mag doen, zoals op een heel klein fietsje fietsen of over een koord lopen. Ik hoop dat dit jaar opa en oma ook meegaan.”

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 13. Kinderen tot en met 2 jaar gratis entree. Kaartverkoop via de website van Circus Snor: www.circussnor.nl.

Circus Snor op de Heigraaf.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie