Acrobatiek van Cathy en Becky.
Acrobatiek van Cathy en Becky. Hannie van de Veen

Circus Moustache 'foutloos en perfect' in Woudenberg

19 augustus 2019 om 13:04 Overig

WOUDENBERG Circus Moustache uit Utrecht was op 15 augustus met zijn nieuwe voorstelling ROYALE te gast op camping de Heigraaf in Woudenberg. De voorstelling was, door onder andere online kaartverkoop, volledig uitverkocht.

Jasper: ,,We begonnen ooit met zeven speeldagen, maar treden nu we wel veertig dagen op en we hebben elke zomer een nieuwe productie. Ik leid ook de voorstellingen van circusschool Diedom en als circus Snor verzorgen we workshops, teamdagen, evenementen en feestjes of verhuren we onze spullen." Het publiek komt bij Circus Moustache niet alleen voor de voorstelling, maar ook voor de activiteiten die daaraan voorafgaand en in de pauze op het terrein voor de tent gedaan kunnen worden: hoelahoep, lachspiegels, kop van Jut, stokken vangen, kaarten omschieten, blik gooien en koorddansen. Bovendien krijgen alle bezoekers tijdens dit gezellige gebeuren een snor geschminkt. Dit zijn specialiteiten van Circus Moustache.

Tijdens de voorstelling verwachtte de spreekstalmeester koninklijk bezoek, maar aan het eind bleek: die komen morgen pas. Jasper streefde daarom naar een 'foutloos perfecte voorstelling', maar jongleur Daniël verstoorde voortdurend alles met zijn afstandsbediening. Dat ontlokte kinderen en volwassenen veel lachsalvo's.

Ook de doldwaze capriolen met een stoel en vele andere humoristische momenten, zoals een act met een kruisboog en één aan de trapeze, zorgden voor veel plezier. Spanning was er toen zangeres Seqoia doorgezaagd werd. Zowel op de grond als in de lucht was er veel acrobatiek van Henni, Sabine, Jan, Cathy en Becky. Berl deed bij verschillende nummers mee. Tot slot was er een grote finale met alle artiesten met als conclusie: ,,Circus Moustache, dat zit wel SNOR"

De Kop van Jut.
Ook kinderen mogen proberen te koorddansen.
Daniël en Cathy oefenen nog even.
het circusterrein van Circus Moustache
Blikgooien.
Tentjes met activiteiten.
Jongleur Daniël en spreekstalmeester Jasper.
Daniël jongleert 'vliegend'.
Sabine in de tissue (lange doek).
Grande Finale van alle artiesten
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie