Afbeelding

Woudenberger aangehouden voor doorrijden na aanrijding

2 december 2013 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Agenten hebben zondagmiddag een 49-jarige man uit Woudenberg aangehouden op verdenking van doorrijden na een aanrijding.

De politie kreeg rond 13.30 uur de melding dat er een verkeersconflict had plaatsgevonden, waarbij een vrouw was aangereden. Ter plaatse bleek dat een 32-jarige vrouw uit Woudenberg samen met een 29-jarige man en een 19-jarige vrouw uit Woudenberg over de Willem de Zwijgerlaan, in de richting van de Europaweg reed. Een andere automobilist, een 49-jarige man uit Woudenberg, kwam hen tegemoet rijden. Hij moest voorrang verlenen, omdat zijn kant van de weg geblokkeerd werd door auto's. De man reed door en de auto's stonden tegenover elkaar. Er ontstond een verkeersconflict.

De tegemoetkomende bestuurder stapte uit en er ontstond een woordenwisseling. De man stapte daarna weer in zijn auto. Ook de 19-jarige vrouw stapte uit. De man reed om de auto heen, waarbij hij de vrouw raakte. Na de aanrijding reed hij door. De vrouw raakte niet gewond.

Agenten gingen naar de woning van de tenaamgestelde van de auto die was doorgereden. Daar hielden zij de 49-jarige man aan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie