In de schijnwerpers

27 februari 2013 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Galerie de Kunstberg roept alle inwoners van Woudenberg en omgeving op om onder het motto 'Maak je droom waar en voel je een echte kunstenaar' mee te doen aan de tentoonstelling 'In de schijnwerpers'.

Wegens groot succes houdt Galerie de Kunstberg ook in 2013 een tentoonstelling voor alle amateurkunstenaars uit Woudenberg en omgeving. De expositie zal in de maanden mei en juni plaatsvinden in Galerie de Kunstberg in het Cultuurhuis. Iedereen kan meedoen om zo anderen te laten meegenieten van zijn of haar beeldende talenten. Op deze manier wil de Kunstberg de week van de amateurkunst onder de aandacht brengen, die dit jaar van 25 mei tot en met 1 juni is.

Een inschrijfformulier voor 'In de schijnwerpers' is vanaf 4 maart af te halen in het Cultuurhuis aan de Dorpsstraat 40 in Woudenberg, waar tevens het ingevulde formulier vóór 2 april weer ingeleverd kan worden.

Verdere informatie is te vinden op het formulier en via de website www.kunstencultuurwoudenberg.nl onder de kop actueel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie