Woudenbergse winnaars Florijnwinterloop gehuldigd

14 januari 2013 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - In de kantine van voetbalvereniging Woudenberg vond afgelopen zaterdag de prijsuitreiking plaats van het Woudenbergs klassement van de Florijnwinterloop. De plaatselijke winnaars op de diverse afstanden werden door de Kruijff Accountants van een prijs en bloemen voorzien.

Bij de 1 km jeugdloop kwamen Sofie de Ronde en Rinze de Greef als eerste over de finish. Jolijn de Weijer en Niels van Veenendaal waren de winnaars bij de 3 km. In bijzijn van ouders en supporters ontvingen de lopers bloemen en een Florijnwinterloop handdoek.

Bij de 5 km bosloop werd dit jaar Marcella Herzog uitgeroepen tot beste Woudenbergse. Paul de Graaf (5km) en Andrea van Lieshout en Jochem Waterval (10km) waren de andere winnaars bij de bosloop. Andrea van Lieshout won het klassement voor de elfde keer!

Cheryl Helsdingen en Rik Wolswinkel wonnen bij 10 Engelse mijlen. Voor Rik klom voor de zesde keer op de hoogste trede van het Woudenbergse schavot.

De organisatie van de Florijnwinterloop kijkt met trots terug op een zeer geslaagd evenement dat tot stand is gekomen door de hulp van meer dan 150 vrijwilligers en 50 sponsors. Tot volgend jaar, de loop zal dan op zaterdag 4 januari 2014 plaatsvinden.

Op de foto staan van links naar rechts: Jolijn de Weijer, Robin Hueting (de Kruijff Accountants), Andrea van Lieshout, Marcella Herzog, Cheryl Helsdingen, Rinze de Greef, Rik Wolswinkel, Norbert Couwenberg (de Kruijff Accountants), Niels van Veenendaal, Paul de Graaf, Jochem Waterval en André van Elst (Organisatie Florijnwinterloop). Op de foto ontbreekt Sofie de Ronde. Zij speelde met haar team een korfbalwedstrijd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie