Bezoekers welkom in koetshuis

7 september 2012 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Het koetshuis aan de Ekris 42 te Woudenberg is onlangs door de Kruijff accountants gekocht en direct daarna geheel opgeknapt. Jan van Ginkel van het gelijknamige schildersbedrijf uit Woudenberg heeft met een vernieuwde kleurencombinatie een hele mooie uitstraling gecreëerd die door hem wordt omschreven als modern met behoud van klassieke elementen.

De eigenaren van de Kruijff accountants, Norbert Couwenberg en Robin Hueting, zijn zeer tevreden over het resultaat. Norbert Couwenberg: ,,Jan heeft geweldig mooi werk afgeleverd.'' Robin Hueting vervolgt: ,,Het koetshuis past helemaal bij de Kruijff accountants. Een modern kantoor gebaseerd op een stevig fundament. Daar zit ook onze kracht: moderne dienstverlening gebaseerd op stevige fundamenten van kennis en ervaring. Dat is wat telt in de huidige markt, die helaas niet altijd even rooskleurig is. Alleen oprecht en eerlijk advies stelt onze klanten dan in staat de juiste beslissingen te nemen.''

Wie nieuwsgierig is geworden naar het koetshuis en hoe het markante pand er vanbinnen uitziet, mag gerust even binnenkomen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie