Jongeren denken samen na over Scherpenzeel

13 april 2012 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - 'Jong Scherpenzeel' houdt 25 april een thema-avond. Die avond proberen ze erachter te komen hoe het is om een jongere in Scherpenzeel te zijn. Om hier een antwoord op te krijgen, hebben zes actieve jongeren besloten een bijeenkomst te organiseren in het gemeentehuis van Scherpenzeel. Deze groep, bestaande uit Jesse de Lange, Leo van Vreeswijk, Gijsbert van de Poel, Martijn Schermers, Dylan Thesingh en Thom van Woerkom kwam bij elkaar omdat ze vonden dat jongeren niet genoeg te zeggen hebben in Scherpenzeel. Op de avond gaat 'Jong Scherpenzeel' samen met andere jongeren kijken wat er allemaal is voor de Scherpenzeelse jongere is en wat er gemist wordt. De bedoeling van de avond is dat op informele wijze te bespreken hoe je als jongere in Scherpenzeel kunt meedoen of meedenken over het bestuur in de gemeente.Thom van Woerkom houdt een inleiding en begeleidt de avond. Ook komt de voorzitter van de Samenwerkende Jongerenraden Nederland, Daniël van Binsbergen, een praatje houden over jongerenparticipatie en hoe je dat in een kleine gemeente kan toepassen. De avond zelf is voor iedereen toegankelijk en vooral de aanwezigheid van jongeren tussen de 13 en 23 jaar wordt op prijs gesteld. Er is een inloop vanaf 19.15 en het programma begint om 19.30 uur.

Voor vragen of opmerkingen kan er gebeld worden met 06-13348217. En volg ook op twitter via @JngScherpenzeel!

Bloemprijs valt in Scherpenzeel

SCHERPENZEEL - De Bloemprijs van de Postcode Loterij is gevallen op wijkcode 3925 gevallen. In totaal winnen de inwoners van Scherpenzeel 2003 bosjes gekleurde gerbera's. Deze week en volgende week ontvangen de winnaars de bloemen.

Iedereen die met wijkcode 3925 meespeelde in de februaritrekking van de Postcode Loterij wint per lot een bosje gerbera's. Deze bloemen zijn duurzaam gekweekt. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs binnenkort kunnen ophalen bij Bloembinderij Michel, De Nieuwe Poort 2 in Woudenberg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie