Passagiers met schrik vrij na frontale aanrijding op Voskuilerweg

22 november 2011 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL/WOUDENBERG - Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto's zijn maandag 21 november de bestuurders en passagiere met de schrik vrijgekomen.

De bestuurder van een rode bestelauto reed net na 14.00 uur vanuit de richting van Scherpenzeel toen hij ter hoogte van huisnummer 36 op een tegenligger botste. In dit voertuig zaten twee jongen vrouwen. Door de klap vloog hun voertuig tussen twee bomen door en belandde in een sloot. Na te zijn onderzocht door het ambulancepersoneel bleek dat geen van de betrokkenen letsel had opgelopen.

De bestuurster en haar passagiere waren echter erg geschrokken, zo verklaarde de vader van een van hen. De bestuurster had net haar rijbewijs en dit was haar eerste autorit 'alleen'. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend, mede In verband met het onderzoek door de Verkeers Ongevallen Analyse was de Voskuilerweg vanaf de Dreef afgesloten voor het verkeer.

De voertuigen zijn overgebracht naar een depot Amersfoort waar ondermeer technisch onderzoek aan de voertuigen zal plaatsvinden.

Foto en tekst: Arwin van den Berg / Aber Media.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie