Tentfeest PJGU uitverkocht

14 september 2010 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - De PJGU afdeling Woudenberg en omstreken hield zaterdag voor het eerst het PJGU septemberfeest in een tent langs De Dreef in Scherpenzeel. De belangstelling voor dit feest was super. In rap tempo waren alle beschikbare kaarten uitverkocht. De Veronica drive-in show, verzorgde in samenwerking met de Lawineboys, een spetterende show.

Napratend over de drive-in show zegt PJGU voorzitter Marcel Hazeleger: ,,Het liep gewoon voortreffelijk en het leuke was dat het publiek met volle teugen genoot. De hits knalden door de tent en tussen de bedrijven door gingen er Veronica T-shirt de zaal in. Tijdens het optreden van de Lawineboys ging iedereen uit z’n dak. Het leuk is dat er geen wanklank was, alles liep gewoon plezierig en men hoefde nooit in te grijpen. We hebben bewezen dat een feest als dit in Scherpenzeel heel goed georganiseerd kan worden.”

De belangstelling voor de drankjes in de Cocktailbar was enorm groot. Ook dat liep super goed. De belangstelling was zelfs zo groot dat men op een zeker moment ‘nee’ moest verkopen. PJGU voorzitter Hazeleger: ,,Het organiseren van zo’n tentfeest is een fikse klus, maar gelukkig hebben we heel veel positieve reacties gekregen, echt het liep gewoon lekker en de sfeer was gewoon goed.” De organisatie had alles keurig geregeld van garderobe tot toiletwagen, van snackwagen tot EHBO. Daarnaast kon men buiten de tent, het weer werkte zaterdag nog aardig mee, ook rustig even aan een van de tafels aan zitten wanneer de temperatuur in de tent wat te hoog was geworden.

Op 23 oktober staat het volgende PJGU feest gepland. Dan op het terrein van de familie Van Ginkel aan de Kolfschoterdijk 39 in Woudenberg. Hazeleger: ,,Dat is een feest bedoeld voor PJGU leden. Wie nog lid wil worden van de PJGU, die kan het beste even op onze website kijken. Het wordt een soort gelijk feest als zaterdag, alleen wat kleiner van opzet.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie