Dextrootje helpt Woudenberg aan periodetitel

12 november 2022 om 19:38 Voetbal Theo Beumer
Afbeelding

LUNTEREN ,,In de rust kreeg ik van Marcel de Groot een dextrootje. Ik zei tegen hem: als jij mij nu straks een assist geef, maak ik een doelpunt’’, lachte Joey Kooy. ,,Mooi dat dit ook gebeurde.’’ Uiteindelijk brak dit de ban, waarin lang er geen verschil was tussen Lunteren en Woudenberg. Maar uiteindelijk stond er 1-3 op het scorebord. En pakte Woudenberg daarmee de eerste periodetitel.

,,Zwaar bevochten’’, meende Joey Kooy. ,,Wij speelden de eerste helft zeker maar 60% van ons normale kunnen. Nee, het was zeker geen onderschatting. Het sloop er gewoon in. Lunteren zat er boven op. En wij waren steeds een meter te laat. Wij lieten het gebeuren.’’ Trainer Jeroen Peters probeerde vanaf de kant het vuurtje op te stoken. ,,Dat zorg..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.