‘Oudjes’ doen het uitstekend bij Woudenberg

di 10 mei, 23:10 Voetbal
Guido de Boer
Afbeelding

WOUDENBERG In de strijd om lijfsbehoud deed Woudenberg uitstekende zaken. De geelzwarten rekenden af met hekkensluiter GRC-14: 3-0 winst. ,,De oudjes hebben het uitstekend gedaan”, lachte Jeroen Peters.

De trainer van de Woudenbergers had nadrukkelijk gekozen voor routine. Dat betekende dat jonkies als Joost de Vries en Jarie van Egdom op de bank begonnen. Achterin vormden ervaren mannen als Sander van Keulen en David Ajayi het centrale verdedigingsblok. Voor dertiger Nick de Greef werd een plek op het middenveld ingeruimd. Daardoor schoof Rick Staal door naar de aanval. ,,Ik speel het liefste op het middenveld, omdat ik daar veel meer bij het spel betrokken ben”, verduidelijkte Staal na afloop. ,,Maar ja, het gaat om winnen, ..

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.