Woudenberg wendt directe degradatie af en gaat naar play-offs

4 jun, 21:07 Voetbal Guido de Boer
Afbeelding

WOUDENBERG Dankzij een 1-0 overwinning op FC De Bilt gaat Woudenberg de nacompetitie in met als doel handhaving in de eerste klasse. De eerste wedstrijd hiervoor is zaterdag op sportpark De Grift tegen Yerseke. Deze ploeg uit de tweede klasse, district Zuid, eindigde op de vierde plaats in de reguliere competitie met het indrukwekkende doelsado van 82 voor en 39 tegen.

Woudenberg-trainer Jeroen Peters: ,,Als eersteklasser zijn wij favoriet en ligt de druk bij ons.” Bij verlies degradeert Woudenberg, bij een overwinning gaat de strijd om handhaving verder.

Woudenberg had zaterdag aan een punt voldoende om zich voor de p/d-wedstrijden te plaatsen. Daan Banning maakte zich geen moment zorgen over een goede afloop: ,,Dit was typisch een 0-0 wedstrijd..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.