Afbeelding
Gerwout Lamberink

Na het succes van vorig jaar ook dit jaar een Wielerronde Woudenberg en wel op 31 augustus 2024

17 april 2024 om 14:27 Activiteiten

WOUDENBERG Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar de Wielerronde van Woudenberg gehouden, en wel op zaterdag 31 augustus. Stephan Bouman was in 2023 de best fietsende Woudenberger op plek zeven van de localsrace. Wie wordt zijn opvolger?

Bij de sportklasse bestond de top-3 in 2023 uit 1. Bram Mens uit Wateringen, 2. Thijs van der Bijl uit Nijmegen en 3. Daan Krabbendam uit Elst. Mede-organisator Coen Beckers eindigde op de twintigste plek. Bij de localsrace was de top-3: 1. Patrick van Veldhuizen uit Barneveld, 2. Gerbrand Hulshof uit Barneveld en 3. Mitchel Vink uit Veenendaal.

Zeer geslaagd

Ondanks dat er door onverlaten spijkers en schroeven op het parcours werden verspreid, kon Woudenberg vorig jaar terugkijken op een mooie wielerronde. Erwin Pater namens de organisatie: ,,We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Zowel van deelnemers als vrijwilligers en publiek hebben we eigenlijk alleen maar positieve geluiden gehoord. Zeker bij de finish was de belangstelling groot. Ik schat in dat we zeker duizend man publiek hebben gehad. De sfeer rond het parcours was geweldig. De draaiboeken voor de editie volgend jaar liggen in ieder geval al klaar.”

Zie voor meer informatie: www.wielerrondewoudenberg.nl

Wethouder Daphne de Kruif mocht het startschot lossen.
Afbeelding
Stephan Bouman, uitgeroepen tot beste Woudenbergse wielrenner, druk aan het voorbereiden.
Beste Woudenbergse deelnemers in de 'locals' wedstrijd
Afbeelding
achteraf was er nog een feest waar de wielrenners een welverdiend drankje en frietje kon nuttigen voordat ze thuis zouden uitrusten.
Winnaars 'locals' wedstrijd
Fidelio was ook aanwezig met live muziek.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
elke bocht en obstakel werd duidelijk aangegeven met wapperende vlaggen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie