Tom de Greef wijst Woudenberg de weg

18 september 2012 om 00:00 Voetbal

WOUDENBERG - Aan de hand van Tom de Greef heeft Woudenberg de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Op sportpark De Grift werd Zevenhoven met 3-1 opzij gezet. De Greef zorgde voor alle doelpunten van Woudenbergse makelij.

De equipe van Arno van Wolfswinkel en Rob van den Broek begon voortvarend aan de ontmoeting met het onbekende Zevenhoven. In de eerste tien minuten werden drie doelrijpe kansen gecreëerd, maar met name Jonathan Riezebosch had weinig succes in de afwerking. Dat kwam de thuisploeg halverwege het eerste bedrijf duur te staan. Een afgeslagen corner werd door een speler van Zevenhoven mooi binnengeschoten: 0-1.

Binnen kort tijdsbestek draaide Woudenberg de score echter om. Tom de Greef was twee succesvol, beide keren was Riezebosch betrokken bij de aanvalsopzet. De twee kregen voor de pauze nog meer kansen, net als Joey Hendriks en Joost Hazeleger. Zij konden in de fase van de wedstrijd het gemis van de aan zijn rug geblesseerde Kevin Bakker echter niet opvangen. Na de pauze nam Zevenhoven meer risico's, maar verder dan een kopbal op de lat kwam het niet. Woudenberg verzuimde daarentegen in de counter de wedstrijd vroeg in het slot te gooien. Dat lukte pas in de slotfase. Een goede steekbal werd door opnieuw De Greef afgemaakt, waarmee de 3-1 winst een feit was.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie