Afbeelding
Florijn Winterloop

Woudenbergse winnaars Florijn Winterloop ontvangen prijs

Overig

WOUDENBERG Afgelopen zaterdag vond traditiegetrouw één week na de Florijn Winterloop de uitreiking van het Woudenberg klassement plaats. Dit jaar voor het eerst in de bedrijfskantine van De Kruiff Accountants aan de Ekris. Al meer dan 25 jaar is De Kruiff Accountants sponsor van het Woudenberg klassement. Onder het genot van koffie, thee of wat fris met iets lekkers werden de winnaars op de verschillende afstanden als ware kampioenen ontvangen.

Na een korte toespraak door Mark van Vugt als voorzitter van de Florijn Winterloop ontvingen alle winnaars een beker, bloemetje en enveloppe of cadeaubon van Norbert en Robin namens de sponsor. Tot slot gingen alle winnaars met de sponsor op de foto.

Op de foto: Roos Hooijmeijer (1km), Jesse Bergacker (1km), Sophie Veldhuizen (3km), Hugo van Dijk (3km), Renske van der Haar (5km), Doede Verbist (5km), Ingrid Stolwijk (10km), Henri van Winkoop (10km), Corien Mostert (10EM), Rik Wolswinkel (10EM), Norbert Couwenberg en Robin Heuting (De Kruiff Accountants) en Mark van Vugt (Florijn Winterloop).

advertentie
advertentie