Van den Berg clubkampioen bij 40-jarig jubileum Smash-W

10 februari 2013 om 00:00 Sport

WOUDENBERG - De jaarlijkse clubkampioenschappen bij de senioren van Smash Woudenberg hebben tot verrassingen geleid. In de spectaculaire finale tussen Pieter Koekkoek en Jeroen van den Berg was de spanning om te snijden. Koekkoek won de eerste game vrij gemakkelijk en de tweede game ging gelijk op. Van den Berg trok uiteindelijk aan het langste eind. Er moest een vijfsetter aan te pas komen. Koekkoek kreeg het eerste matchpoint van de partij. Echter wist hij deze niet te verzilveren. Er volgden nog enkele partijpunten voor Koekkoek, maar Van den Berg wist zeer goed strijd te leveren en bood goed tegenstand. Het moment kwam dat in de vijfde set Van den Berg de wedstrijd kon beslissen en dat deed hij ook. Voor het eerst is Jeroen van den Berg clubkampioen geworden.

De derde plaats was voor Van Woudenberg, die te sterk was voor Berger in de strijd om de derde en vierde plek. Koekkoek, die reeds meerdere malen de grote beker mee naar huis mocht nemen, moest zijn meerdere erkennen. Toch kon hij huiswaarts keren met een tweede plek bij het enkelspel en de eerste prijs bij het dubbelspel. Samen met jeugdkampioen Simon Wijntjes wonnen zij al hun partijen. In de finale moest een vijfde set uitmaken welke spelers er kampioen worden. Een zeer puike prestatie van jeugdspeler Wijntjes. Hij speelde goed in de finale en presteerde goed onder druk.

Bij de runner-up klasse ging de finale tussen Gert-Jan Verhoef en Frederik van Surksum. Ook deze wedstrijd werd beslist in een vijfsetter. De overwinning was er voor Verhoef. Van Oosterom bemachtigde de derde plek. Na afloop van de clubkampioenschappen werd er gezamenlijk genoten van een Chinees buffet wegens het 40-jarig bestaan van de vereniging. Leden met aanhang en oud-leden kwamen langs om dit heuglijke feit te vieren. Ook werden op deze dag de nieuwe shirts uitgereikt van de nieuwe hoofdsponsor Lammert Wilbrink B.V. commercieel vastgoed.

De voorjaarscompetitie is op dit moment in volle gang en drie seniorenteams en één jeugdteam zijn sportief en intensief bezig met hun wedstrijden in hun poules. Dinsdagavond 19 februari 2013 spelen de drie seniorenteams een thuiswedstrijd vanaf 20:00 uur en het jeugdteam speelt op zaterdagochtend 16 februari om 10:00 uur een thuiswedstrijd tegen Good Luck 1. Nieuwsgierig? Kom kijken op Schoolstraat 2 en kijk op www.smashwoudenberg.nl

De competitie-uitslagen van afgelopen week zijn als volgt:

Senioren:

VTV (N) - Smash-W 1 6-4

Elan 8 - Smash-W 2 4-6

Overhees 2 - Smash-W 3 7-3

Junioren:

WIK 3 - Smash-W 1 5-5

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie