Twee gewonden bij ongeval Woudenberg

21 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

WOUDENBERG Bij een ongeval op de Maarsbergseweg in Woudenberg, zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt. Eén van hen raakte zwaargewond. Het slachtoffer is gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Even voor 17.00 uur kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing, dat gebeurde bij de kruising met de Ringelpoel. Eén van de auto's wilde de weg opdraaien, maar zag het tweede voertuig daarbij over het hoofd. Een aanrijding volgde. Direct kwamen meerdere hulpdiensten met spoed ter plaatse, waaronder een traumahelikopter. Zij hebben twee personen, beiden uit één auto, behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. De derde betrokkene raakte niet gewond.

De verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Als gevolg van dat onderzoek blijft de Maarsbergseweg voorlopig nog in beide richtingen afgesloten, het verkeer word over de ventweg geleid.

In één van de voertuigen zat ook een hond in een bench, deze kwam er met de schrik vanaf. Hoogstwaarschijnlijk zal de dierenambulance de hond nakijken en zo nodig meenemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie