Margreet van Eerten wint fotowedstrijd Flits

14 januari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

WOUDENBERG/SCHERPENZEEL Margreet van Eerten uit Scherpenzeel heeft de vijftiende fotowedstrijd bij fotokring Flits in Woudenberg gewonnen.

Het thema in 2016 'bewust onscherp' is door de leden zelf gekozen maar dat neemt niet weg dat het een gemakkelijke opdracht zou gaan worden. Als hobbyfotograaf ben je voortdurend bezig mat de vraag waar je de scherpte in de foto neerlegt en dan nu 21 inzendingen met een zeer divers aanbod van totaal onscherp tot een stuk onscherp of zelfs helemaal scherp maar dan bewogen.

Juryleden Geert de Jong en Erwin Lam, beide vakfotografen, zagen het compleet scala uitvoeringen voorbij komen met de kerst en in de Camp werd afgelopen donderdagavond bekend gemaakt dat Margreet unaniem de beste foto had ingeleverd. Tweede werd Puck van Ameyden van Duim en derde Suzan Hoogeveen. Naast een vakjuryprijs werd er ook door de leden een winnaar uitgeroepen en Frits de Ruig uit Leusden kreeg die eer. Frits kreeg dus ook bloemen in de wetenschap dat de vak jury hem ook een derde plaats toe bedeelde.

Margreet kreeg voor de tweede keer sinds haar lidmaatschap de wisseltrofee en keerde trots huiswaarts met de cijfers 9, 9, 9,5 en een 10. Het 'wauw-effect' was aanwezig evenals het 'boven de bank'-gehalte. En Frits? Zijn foto komt in het bezit van Erwin. Meer foto's op www.fotokringflits.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie