14 december 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Medewerkers Reinaerde verrast met kerstpakket

WOUDENBERG - De medewerkers van Reinaerde waren blij verrast toen burgemeester Cnossen hen op dinsdag 13 december bezocht op hun werkplek in Multifunctioneel Centrum De Schans. Dit bezoek was niet zonder reden: ook dit jaar kregen alle medewerkers van Reinaerde weer een kerstpakket van de gemeente als dank voor het werk dat zij voor de gemeente doen.*

Burgemeester Cnossen: "Het was weer een feest om op bezoek te gaan bij de mensen van Reinaerde. Zij doen hun werk met zoveel plezier en gedrevenheid en daarom wil hen graag bedanken voor al het werk dat zij voor de gemeente doen."

Cliënten van Reinaerde zijn mensen met een beperking. Enkele van hen zijn werkzaam in multifunctioneel centrum De Schans. Zij voeren daar diverse ondersteunende werkzaamheden uit, waaronder voor de gemeente Woudenberg.

Zij verzorgen voor de gemeente onder andere diverse grote mailings en het koffieschenken binnen het gemeentehuis. Zij voeren deze werkzaamheden met zoveel plezier en professionaliteit uit, dat de gemeente Woudenberg graag haar waardering uit wilde spreken voor het geleverde werk in het afgelopen jaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie