Motorrijder verongelukt bij ongeval in Woudenberg (update)

3 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

WOUDENBERG Bij een eenzijdig ongeval op de Moorsterweg in Woudenberg is zondagmorgen rond 11.35 uur een 39-jarige motorrijder uit IJsselstein verongelukt. Het ongeval gebeurde net na de Kolfschoterdijk toen de motorrijder door waarschijnlijk rommel op het wegdek plotseling ten val kwam en met zijn lichaam tegen een boom botste.

De man reed samen met een andere motorrijder vanuit de richting Scherpenzeel. De achterste motorrijder was getuige van het ongeval en heeft onder meer slachtofferhulp aangeboden gekregen.

De hulpdiensten, waaronder twee ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Op het moment dat de eerste ambulance ter plaatse aankwam bleek dat het slachtoffer al was overleden. De traumahelikopter is geannuleerd.

De verkeersdeskundigen (VOA) van de politie zijn een onderzoek gestart om de exacte toedracht te kunnen achterhalen. De motorfiets is voor technisch onderzoek in beslag genomen. Een bergingsbedrijf heeft de motor horizontaal geborgen en vervoerd om zodoende alle sporen te behouden.

De politie sloot in verband met het ongeval en technisch onderzoek de Moorsterweg tot na 15.00 uur af voor al het verkeer. De brandweer van Woudenberg heeft rond 14.00 uur het wegdek gereinigd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie