Electrische Laadpaal in Woudenberg

30 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Eerste openbare elektrische laadpaal in Woudenberg.

In de gemeente Woudenberg is onlangs de eerste openbare elektrische laadpaal geplaatst voor het opladen van auto's. NewSolar BV heeft de laadpaal bij haar bedrijfspand aan de Klein Landaas 22 geplaatst. De laadpaal wordt voorzien van elektriciteit door de 48 zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand.

De laadpaal is bedoeld voor het opladen van de elektrische bedrijfsauto. Daarnaast is de laadpaal ook geschikt voor gastgebruik. Iedereen met een zogenaamde laadpas kan gebruik maken van de laadpaal om de elektrische auto op te laden.

Elektrische auto's stoten geen fijnstof uit en maken minder lawaai dan auto's die op benzine, diesel of gas rijden. Elektrisch rijden, in combinatie met laden op zonne-energie heeft toekomst, zeker met de stijgende prijzen van brandstof.

Over NewSolar BV

NewSolar is actief op het gebied van het ontwerpen, realiseren en beheren van duurzame energiesystemen. Onze specialisatie ligt op het gebied van zonne-energie. Jaarlijks realiseren we circa 2 MWp (Mega Watt) aan installaties bij particulieren, overheid en MKB. NewSolar levert kwaliteit voor een zeer scherpe prijs!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie