Nicole Mode verder in Scherpenzeel

17 december 2013 om 00:00 Ondernemend

Rosanne Veenhof nam Nicole Mode in Woudenberg enige jaren geleden over van haar oma en ging enthousiast aan de slag. Later volgde een tweede vestiging in Scherpenzeel, die ook goed werd ontvangen. Door de crisis begon het hier en daar wat minder te lopen met als gevolg dat er geen andere mogelijkheid meer was dan een filiaal te sluiten. De keuze viel met pijn in haar hart op Woudenberg. Dit had diverse redenen, waaronder de locatie. Rosanne Veenhof licht toe: ,,We zijn dankbaar dat veel klanten van het filiaal in Woudenberg ons nu ook in Scherpenzeel bezoeken. We zijn ons ervan bewust dat dit voor trouwe klanten een grote stap is. Het sluiten van het filiaal in Woudenberg was en is gevoelsmatig een zeer moeilijke beslissing. Maar zakelijk gezien wel de enige mogelijkheid."

SCHERPENZEEL - Met pijn in haar hart nam Rosanne Veenhof de beslissing om het Woudenbergse filiaal van Nicole Mode te sluiten. De winkel van Nicole Mode in Scherpenzeel zet zich extra in om ook de Woudenbergse klanten van dienst te zijn. En met succes, ook in Scherpenzeel weten vrouwen van alle leeftijden Nicole Mode te vinden.

Nicole Mode Woudenberg sloot in augustus. Tot 21 december is er een kledingoutlet voor dames, heren en kinderen in het pand van Nicole Mode aan de Voorstraat 43 in Woudenberg.

Bij Nicole Mode in Scherpenzeel vinden klanten de vertrouwde merken en service zoals zij deze ook in Woudenberg gewend waren. De wintercollectie ligt volop in de winkel. De mode van deze winter heeft veel groentinten en ook glitters mogen het hele seizoen door. Ook de trendy waxbroeken zijn erg in trek en hangen bij Nicole in de rekken.

Veenhof denkt al volop na over de voorjaarsmode en deze heeft ze zelfs al ingekocht. ,,In januari ga ik weer op pad voor de wintercollectie van 2014-2015", lacht ze. Het voorjaar van 2014 biedt veel zwart-wit met een accentkleur. Het is minder fel dan afgelopen voorjaar en zomer wat kleuren betreft. Bij Nicole Mode is altijd een ruime keuze in jurkjes en rokken. Ook adviseren zij vrouwen graag bij een passende broek. ,,Een broek moet goed passen om echt mooi te zijn. Voor elk model vrouw hebben wij een broek", verzekert zij.

Veenhof wordt bijgestaan door twee ervaren en bekende parttime-medewerkers. Samen staan zij enthousiast klaar om, zowel bekende als nieuwe klanten van advies te voorzien voor een nieuw outfit. Tijdens het winteravondshoppen op donderdag 12 december was te zien hoe Nicole Mode de prettige sfeer weet voort te zetten. Men kon deze avond een zwart T-shirt pimpen met glitters voor een stralende Kerst. Het werd een gezellige en drukke avond bij Nicole Mode aan de Marktstraat 2 in Scherpenzeel. Nicole Mode verwelkomt u graag in Scherpenzeel onder het genot van een kopje koffie in een gezellige sfeer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie