Workshop zinnige frustraties

3 december 2009 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Frustraties worden feestelijk onthaald in de workshop van Bianca Lugten: “Frustraties niet wegzetten, maar inzetten als persoonlijke en zingevend revitaliseringsproject en vieren dat we ze hebben!” Grote plannen van deze kleine energieke vrouw. Bianca Lugten is kerndocent aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht.

Op donderdagavond 17 december vanaf 20 uur geeft zij deze speciale invulling aan het maandelijkse Humanistisch Café in De Oude Viltfabriek aan de Arnhemseweg 47 in Amersfoort. Het café is een initiatief van Humanistisch Verbond Eemland. Zij laat de deelnemers van deze workshop zien dat je niet alleen boos of geïrriteerd kan worden over dagelijkse en minder dagelijkse zaken die niet gaan zoals jij vindt dat ze zouden moeten gaan.

De workshop duurt ongeveer een uur. Alle leeftijden en achtergronden zijn van harte welkom.

De workshop start om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 is het café open. Na de workshop is er gelegenheid tot napraten en een drankje.

Routebeschrijving: www.deoudeviltfabriek.nl.

Het Humanistisch Café is een initiatief van het Humanistisch Verbond, afdeling Eemland en wordt elke derde donderdag van de maand gehouden in De Oude Viltfabriek in Amersfoort voor allen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Informatie over deze avond: Anneke Maas, T 033 462 16 60.

Humanistisch Verbond Eemland

Arnhemseweg 47

3817CA Amersfoort

tel. 06 14 89 72 71

Leden van Humanistisch Verbond, afdeling Eemland wonen in Achterveld, Amersfoort, Barneveld, Bunschoten, De Glind, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Spakenburg en Woudenberg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie