Burgemeester ontvangt de Sint

13 november 2007 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Sint Nicolaas bezoekt op zaterdag 17 november de gemeente Woudenberg. Hij wordt samen met zijn pieten om 14.15 uur door burgemeester Jan van Bergen ontvangen op het gemeentehuis.

Vervolgens volgt er een optocht door het centrum met aansluitend een uitvoering van het toneelstuk ‘Dwaze Pieten’ in sporthal De Camp. De zaal gaat open om 16.00 uur. De route van de optocht is als volgt: 14.30 uur vertrek vanaf het gemeentehuis; Parklaan; Schans; Dorpsstraat; Voorstraat; Burgwal; de Kaneel; J.F. Kennedylaan; Bosrand; 15.45 uur aankomst in sporthal De Camp. Het toneelstuk ‘Dwaze Pieten’ is geschikt voor kinderen in de leeftijd tussen de 4 en 8 jaar oud. Kaarten voor dit toneelstuk zijn verkrijgbaar bij De Camp en bij de speelgoedwinkel ‘Top 1 Toys’ aan de Voorstraat.

De intocht in de gemeente Woudenberg wordt mogelijk gemaakt door de DES Winkeliers en Ondernemers.

Landelijke intocht

De Goedheiligman zet rond 12.30 uur voet aan wal in Kampen. Daar meert Pakjesboot 12 af aan de IJsselkade ter hoogte van het Van Heutszplein. Deze landelijke intocht is ook te volgen op de televisie. De NPS doet rechtstreeks verslag in een speciale - extra lange - aflevering van Het Sinterklaasjournaal. De uitzending begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 13.15 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie