Het team van Haarstudio Plein 12: Dionne, Marianne, Renske en Laura.
Het team van Haarstudio Plein 12: Dionne, Marianne, Renske en Laura. Eigen foto

Succesverhaal Plein 12 op zoek naar versterking: ,,Solliciteer!’’

30 november 2023 om 10:45 Zakelijk

RENSWOUDE ,,Haarstudio Plein 12 is een hippe en vernieuwende salon waar we oog hebben voor de klanten. En altijd een beetje extra aandacht geven”, aldus Renske Geijtenbeek. Samen met Laura van Dam opende ze bijna een jaar geleden de deuren van Haarstudio Plein 12. 

De twee buurvrouwen zijn allebei dol op het vak van haarstyliste en gaan nog steeds met een grote glimlach naar de salon. Hun team is inmiddels uitgebreid met Marianne en Dionne, het afgelopen jaar zijn ze er in geslaagd om samen een mooie klantenkring op te bouwen. Advies, aandacht en tijd voor de klant staan hierbij centraal. ,,Een verwenmoment voor jezelf, afgestemd op jouw wensen en ideeën. Plein 12 is geen ‘knipfabriek’, maar een plek waar we onze klanten een fijne belevenis willen geven”, licht Renske toe.  
Haarstudio Plein 12 is gespecialiseerd in krullen knippen. Naast haarverzorging kan je ook terecht voor het aanbrengen van make up en verkopen ze dat ook samen met een mooie lijn oorbellen. Hierdoor kan iedereen voor een complete look terecht bij een enthousiast team, waar vernieuwing en ontwikkeling hoog in het vaandel staat. En nu tijd voor een volgende stap.

,,We zoeken een haarstylist met enige ervaring, maar passie voor ons vak weegt misschien nog wel zwaarder. We bieden niet alleen de kans om jouw vaardigheden als haarstyliste verder te ontwikkelen, maar ook om deel uit te maken van een hecht team dat streeft naar gezamenlijk succes. Het samen is dan ook heel belangrijk bij Plein 12, een fijne werksfeer en een goede klik met elkaar.  Wil je hier meer over weten? Kijk op onze website en neem contact met ons op.”
Nu we richting de kerstdagen gaan, komt er een drukke periode aan voor Haarstudio Plein 12. ,,Er komen leuke acties aan en we willen echt uitpakken met kerst.” Wie verzekerd wil zijn van een plekje voor de kerst, kan het beste gauw een plekje reserveren via de website.

Haarstudio Plein 12, Dorpsplein 12, Renswoude, www.haarstudioplein12.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie