Op zaterdag 27 mei verzorgt Meesterknecht Fietsen in Woudenberg een e-bike testdag.
Op zaterdag 27 mei verzorgt Meesterknecht Fietsen in Woudenberg een e-bike testdag. Meesterknecht
Ondernemer in beeld

Kom jij testfietsen op een e-bike?

23 mei 2023 om 07:00 Zakelijk

De hele dag zijn er verder leuke acties, zoals korting op voorraadmodellen fietsen. Tevens maken bezoekers kans op het winnen van mooie accessoire pakketten. Eigenaar Jan-Willem de Keijzer wil er een leuke dag van maken, waarbij mensen vrijblijvend en laagdrempelig kennis kunnen maken met de e-bike. ,,Ik heb hier een mooi assortiment e-bikes staan, van diverse merken als Sparta, Batavus, Cortina en Cannondale. In totaal is er keuze uit zo’n 20 tot 25 verschillende modellen. Voor ieder wat wils dus!” 

WOUDENBERG Ben je toe aan een andere elektrische fiets, of ben je benieuwd hoe een e-bike fietst? Kom dan op zaterdag 27 mei vrijblijvend naar de e-bike testdag bij Meesterknecht Fietsen in Woudenberg.

Op deze dag kun je zelf ervaren hoe het is om op een e-bike te fietsen en kennis maken met een breed assortiment aan elektrische fietsen.  

LEUKE ACTIES

Jan-Willem vertelt dat er veel vraag is naar e-bikes, en niet alleen door ouderen. ,,Voor scholieren en werknemers die zo’n 10 kilometer of meer moeten overbruggen voor school of werk is een e-bike ook ideaal. Hij benadrukt dat mensen binnen een maand van hun nieuwe fiets kunnen genieten, omdat fietsen en onderdelen tegenwoordig weer sneller leverbaar zijn.

GROOT ASSORTIMENT

Als echte fietsfanaat heeft Jan-Willem de fietsenwinkel aan de Voorstraat in Woudenberg twee jaar geleden overgenomen. Hij heeft het fietsassortiment flink uitgebreid met diverse keuzes op het gebied van racefietsen, mountainbikes en gravelfietsen. Maar ook voor een goede stadsfiets of kinderfiets bent u bij Meesterknecht Fietsen aan het juiste adres. Jan-Willem: ,,Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets of komt voor een reparatie, wij staan voor je klaar! Samen vinden we de fiets die bij jou past. Klantvriendelijkheid en dienstbaarheid staan daarbij hoog in ons vaandel!” 

Meesterknecht Fietsen
Voorstraat 29A, Woudenberg
033 286 0166
info@meesterknecht-fietsen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie