Rokjeklokje opent een tweede winkel, in Veenendaal. Dat wordt ook gevierd met feestelijke acties in het filiaal in Scherpenzeel.
Rokjeklokje opent een tweede winkel, in Veenendaal. Dat wordt ook gevierd met feestelijke acties in het filiaal in Scherpenzeel. Astrid Meyer
Ondernemer in beeld

Rokjeklokje opent tweede winkel

14 april 2022 om 09:34 Zakelijk

Marijke de Leeuw is al jaren bezig met mode. Zij toont veel van haar nieuwe artikelen zelf en begon eind 2018 een webshop. ,,Met naast veel mode als rokjes en jurkjes ook leuke accessoires. Zo is de naam ontstaan. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid en in de nieuwe winkel komen nog meer merken.’’ Haar eerste winkel opende ze in Scherpenzeel en afgelopen zomer verhuisde Rokjeklokje naar de Dorpsstraat 259. ,,Hier is ruimte voor nog meer broeken, tops tot schoenen. En leuke woonaccessoires, waarmee ik de winkel gezellig heb ingericht, zijn ook te koop voor thuis.’’

SCHERPENZEEL/VEENENDAAL Rokjeklokje heeft een leuke jonge en kleurrijke nieuwe voorjaarscollectie. Zij viert komend weekend 15 en 16 april met feestelijke acties de opening van de tweede winkel in Veenendaal.

JONGE VROUWEN Rokjeklokje weet een brede groep jonge vrouwen aan te spreken met haar jonge, sportieve en hippe collectie en hiermee besloot Marijke een tweede winkel te openen in Veenendaal: ,,Veel bekende merken zullen ook hier te vinden zijn. Zoals Loavies, Lofty Manner, Rut&Circle en My Jewellery. Van deze laatste naast de accessoires tevens meer uit de kledinglijn. En we introduceren nieuwe merken als Nikkie en Joshv. De collectie heb ik zelf samengesteld en de merken zijn perfect samen te combineren. Dit om prachtige outfits te creëren voor iedere gelegenheid.’’ Om je outfit helemaal af te maken zijn er tevens veel leuke tassen te vinden in verschillende kleuren en designs.

NATUURTINTEN Rokjeklokje heeft een kleurrijke voorjaarscollectie. ,,Naast de kleding in prachtige natuurtinten zien we veel appeltjesgroen en lila tot fel roze. En bij ons hangen iedere twee weken nieuwe artikelen in de winkel. Zo houden we onze collectie exclusief en loopt niet iedereen in dezelfde outfits. Het weekend van 15 en 16 april opent de winkel in Veenendaal aan de Hoofdstraat 55 met een hapje en een drankje en ook in Scherpenzeel vieren we dit. Lever je kassabon dit weekend in en maak kans het aankoopbedrag als cadeaubon te winnen. En je krijgt 10 euro korting bij elke besteding van 50 euro’’, besluit Marijke. 

Kijk voor de collectie op www.rokjeklokje.nl en volg haar voor de nieuwste ontwikkelingen en de laatste modemusthaves op Facebook en Instagram.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Rokjeklokje Scherpenzeel/Veenendaal. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

Rokjeklokje heeft een voorjaarscollectie met prachtige natuurtinten, appeltjesgroen, lila tot fel roze
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie