Veel vacatures bij PCOGV

3 jan, 14:59 Zakelijk Arjen Gerritsma
Jolijn Laurijsen.
Jolijn Laurijsen.


WOUDENBERG De Protestants Christelijke Organisatie voor Opvang en Onderwijs in de Gelderse Vallei (PCOGV) is volop in beweging. Zoveel dat er op dit moment uiteenlopende vacatures openstaan. PCOGV biedt opvang en onderwijs aan 15 kindcentra in de gemeenten Nijkerk, Barneveld en Woudenberg. Joke Bosch (leerkracht groep 1) en Jolijn Laurijsen (pedagogisch medewerker) van kindcentrum Oranje Nassau vertellen wat ze doen.


Joke: ,,Naast mijn werk als leerkracht houd ik me ook bezig met het ontwikkelen en beschrijven van een doorgaande (leer)lijn voor de 0 tot 7-jarigen. Daarmee zijn we als onderbouwteam samen bezig, maar via het ‘Expeditietraject’ dat PCOGV heeft uitgezet, krijg ik extra input hiervoor in de vorm van colleges en intervisie. Een leuk en boeiend taakaccent binnen mijn werk bij kin..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.