,,Ik hou ervan om nagels mooier te maken.”
,,Ik hou ervan om nagels mooier te maken.” ML nails

Nieuw: hippe nagels bij ML nails

14 juli 2021 om 17:26 Zakelijk

WOUDENBERG Monique Leereveld is trots op haar nagelsalon ML Nails. Na jarenlang werken in de horeca, is deze salon een droom die uitkomt voor haar. Naast het aanbrengen en verlengen van nagels is het ook mogelijk om de ‘hippe french manicure’ te laten aanbrengen. ,,Ik hou ervan om nagels mooier te maken”, aldus de onderneemster.

Leereveld heeft inmiddels haar opleiding tot nagelstyliste afgerond met een aantal extra certificaten om te specialiseren. ,,De gesprekken die je met iemand hebt tijdens het verzorgen en mooi maken van hun nagels, vind ik geweldig. In de horeca had ik ook gesprekken met de klanten maar nu is het meer één op één. En daarbij staat klanttevredenheid voorop”.

PEDICURE Naast het verfraaien en eventueel verlengen van de nagels biedt Leereveld ook een verzorgende pedicure. ,,Niet alleen je handen, maar ook je voeten kunnen soms wat aandacht gebruiken. Je teennagels gelakt in vrolijke zomerkleurtjes, wie wil dat niet?”. Wanneer er problemen zijn met de voeten of de teennagels verwijst ML Nails door naar een huisarts of een medisch pedicure.

De opleiding tot nagelstyliste heeft ze als pittig maar boeiend ervaren. Haar masterpiece bestond uit het aanbrengen van een kleurige en glinsterende set nagels in koningsblauwe kleuren. ,,Daar ben ik echt trots op”. Bij een ‘inlay’ wordt er letterlijk een glittersteentje of ander elementje in de nagel gelegd. Nu ze haar opleiding afgerond heeft, is in haar woning in Woudenberg de nagelsalon voorzien van alle benodigde apparatuur.

,,Ik heb altijd iets voor mezelf willen beginnen. En nu ik zesenveertig ben, dacht ik: wie niet waagt, wie niet wint. Ik ga hierop focussen en me onderscheiden in Woudenberg als nagelstyliste.

IN IEDERE VORM Wie haar vingernagels wil verlengen, kan bij ML Nails terecht. Hierbij worden de nagels verlengd tot de gewenste lengte en in de gewenste kleur gelakt. Na een aantal weken moet de groeiende nagel weer opgevuld worden. Ook kan Leereveld nagels in iedere vorm vijlen en uiteraard zijn er veel kleuren nagellak beschikbaar om uit te kiezen.

Bij gelpolish behandelingen wordt een speciale nagellak aangebracht die na aanbrengen wordt uitgehard onder een UVlamp en heeft daardoor een gelachtige uitstraling. Hierbij zijn alle kleuren mogelijk. Een french manicure is het verfraaien van de nagels waarbij de toppen van de nagels wit worden gemaakt en de rest van de nagels een natuurlijke kleur krijgt. Bij de hippe french manicure zoals ML Nails die aanbiedt, zijn meerdere kleuren en verfraaiingen mogelijk. Op haar Facebookpagina worden regelmatig voorbeelden getoond.

Salon ML Nails is te vinden op Facebook waar ze ook regelmatig foto’s plaatst van haar nagelcreaties. Wie een afspraak wil maken voor een behandeling kan bellen of appen naar 06-38289657.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie