In modewinkel No256 in Scherpenzeel gaat het niet alleen om harde verkopen.
In modewinkel No256 in Scherpenzeel gaat het niet alleen om harde verkopen. No256

Stem op No256 voor de Modewinkel Awards

11 april 2024 om 15:09 Zakelijk

SCHERPENZEEL Damesmodeboetiek No256 is genomineerd voor de Modewinkel Awards in de categorie vrouwenmode, zowel voor gemeente Scherpenzeel als provincie Gelderland. De gezelligste modewinkel van Midden Nederland heeft al veel positieve reacties van klanten binnengekregen. ,,Wat een betrokkenheid!” 

Een uniek pallet aan modewerken gecombineerd met een eigen modelabel maakt dat No256 kan rekenen op een grote vaste klantenkring. Klanten die ook de uitstraling en de sfeer binnen de damesmodeboetiek kunnen waarderen. Eigenaresse Corine Griffioen: ,,Met de diversiteit aan mode- en accessoire-merken en de open uitnodigende sfeer spelen we vooral in op beleving. De sfeer is eigen, welke je het beste kan typeren als een Cote d’Azur stijl. Klanten komen hier graag en daar is het ons om te doen.” 

Uitnodigende koffietafel

Wat opvalt in de sfeervolle damesmodewinkel aan de Dorpsstraat 256 in Scherpenzeel is de centrale plek die de koffietafel inneemt. Gezelligheid is belangrijk binnen deze modeboetiek, zo blijkt. ,,Een plek van ontmoeting”, zegt Corine. ,,We proberen hiermee een verbindende functie te vervullen. Iedereen is welkom en mag er zijn.”
Dat klinkt leuk, maar het gaat bij damesmodeboetiek No256 toch vooral om het verkopen van kleding? ,,Natuurlijk, maar toch willen we in de eerste plaats een aangename winkelbeleving bieden”, aldus Corine. ,,Als een klant bij ons aan de koffietafel zit en geïnteresseerd is in een kledingstuk, dan is dat fijn. En als dat niet het geval is, is het ook goed. Dan drinken we enkel een kopje koffie. We halen vooral voldoening uit het overbrengen van een goed gevoel en worden blij als een klant gelukkig de winkel uit gaat.”

Provinciale prijs

Corine hoopt dat haar geliefde boetiek zo hoog mogelijk eindigt bij de retail-competitie Modewinkel Awards 2024. ,,Momenteel staan we op nummer 5 in de provincie Gelderland. Wat zou het gaaf zijn als we als Scherpenzeelse winkel een provinciale prijs weten binnen te slepen!”

Je kunt No256 helpen door te stemmen via www.modewinkelawards.nl/no256. Daarbij maak je kans op superleuke prijzen. Zie voor meer informatie en de nodige leuk vacatures ook de website www.no256.shop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie