Beauty Salon Lianne stopt: ‘Misschien zijn er wel tien leuke beroepen’

18 augustus 2022 om 07:56 Winkels Joke van der Heide
Lianne: ,,Ik heb zin in mijn nieuwe stap''
Lianne: ,,Ik heb zin in mijn nieuwe stap''

WOUDENBERG ,,Je hebt maar één leven en In dat leven kan je er voor kiezen om maar één ding te doen, maar misschien zijn er wel tien beroepen die leuk zijn om te doen en goed voor je persoonlijke ontwikkeling.” Dat vertelt Lianne, eigenaresse van Beauty Salon Lianne. Na vijftien jaar stopt zij met het grootste deel van haar salon. ,,Ik heb heel lang getwijfeld, omdat ik mijn vak nog steeds heel leuk vind, maar er zijn meer beroepen die ik ook leuk vind en wil ervaren”, geeft zij aan. Vanaf 1 september gaat zij een nieuwe maatschappelijke uitdaging aan.

Terugkijkend op de afgelopen vijftien jaar geeft ze aan altijd met superveel plezier gewerkt te hebben in haar salon. ,,Dat kon alleen doordat mijn klanten en medewerkers vertrouwen in mij hadden. Vooral het contact met de klanten, de leuk gesprekken en de gezelligheid waren belangrijk voor mij.”

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.